Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Renhold er vårt yrke - kvalitet vår styrke

Byggrenhold:

Kvalitetsrenhold AS har bred erfaring med byggrenhold. Vi har ferdigstilt prosjekter med RTB – Rent Tørt Bygg, og vanlig byggrenhold etter endt byggeperiode samt restaurering av bygg.

Våre ansatte som arbeider med byggrenhold har høy kompetanse innen faget og har hatt grundig innføring i HMS og sikkerhet, kjøring av lift og opplæring av målingsinstrumenter for kvalitetsmålinger. Våre renholdsledere er til enhver tid tett på byggeplassen og vet til enhver tid hva som kreves. Vi har, underveis og etter renhold, gode rutiner på rapportering av kvalitet og vi samarbeider tett med underentreprenører og hovedentreprenør for det felles mål at alt skal være av den beste kvalitet. Samarbeid, HMS og kommunikasjon er våre nøkkelord når vi jobber med byggrenhold. Vi verdsetter og bidrar til god fremdrift i byggeprosessen og ikke minst en ren og ryddig byggeplass. Dette gir trivsel og økt fokus på HMS og kvalitet.

Kvalitetsrenhold tilbyr også renhold av brakkerigger. Her er det også høyt fokus på kvalitet da vår erfaring er at renhold og ryddighet ”smitter”. En ren og ryddig brakkerigg gir en ren og ryddig byggeplass. Her setter vi opp frekvenser etter sesong, beliggenhet og type prosjekt og tilbyr også nedvask både før og etter oppstart av prosjekt.

> Prosjekt referanser byggvask

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn